Content Central - Document Management & Workflow

Content Central

Het vereenvoudigde kantoor begint hier!

Uw persoonlijke out of the box oplossing

Content Central document beheer

Informatie als uitdaging

De omgang met papieren en digitale documenten vormt een grote uitdaging voor de meeste bedrijven.
De kosten van papieren documenten blijven toenemen waardoor veel bedrijven op zoek zijn naar een oplossing om
de kosten van documenten, de productiviteit van het personeel en de doorstroom van de diverse bedrijfsprocessen te optimaliseren. Content Central biedt u die oplossing.

Content Central + Workflow

Document management van Content Central verbetert uw organisatie juist op die vlakken waar veel bedrijven mee worstelen. Door alle documenten centraal te beheren en toegankelijk te maken wordt er een grote efficiency slag gemaakt.

De uitgebreide workflow module zorgt voor een maximale stroomlijning van bedrijfsprocessen en beslissingstrajecten met als resultaat een verbetering van de productiviteit. Of het nu gaat om een factuur workflow met goedkeuring of een workflow voor het digitaal verwerken van pakbonnen, met Content Central is het allemaal mogelijk.

Content Central = maximale flexibiliteit

Content Central is volledig web browser gebaseerd. Daardoor kunt u vanaf iedere plek op ieder moment dat u dat wilt toegang krijgen tot alle documenten binnen uw organisatie. Dus ook wanneer u niet op de zaak bent. Externe gebruikers kunt u eenvoudig toegang geven tot documenten in Content Central dmv een directe link. Vanuit Content Central kunt u ook rechtstreeks documenten verturen per email.

Content Central Gold Partner

Aterion is gecertificieerd Gold partner en verzorgt de volledige installatie en implementatie van Content Central. Naar wens ondersteunen wij uw gebruikers met een klassikale of individuele training die afgestemd is op de behoeftes van uw bedrijf.


Meer weten over Content Central? Bel 0488-745055 of E-mail